VieCuri-button-home
VieCuri-button-print

Viecuri header Geboortecentrum 01

Viecuri Geboortecentrum contactblok geen logo

Disclaimer

De website www.geboortecentrumnoordlimburg.nl bevat informatie die afkomstig is van professionals van VieCuri Medisch Centrum. Aan de informatie op onze site is de grootst mogelijke zorg besteed. Hoewel VieCuri streeft naar correcte en actuele informatie op haar site, kan zij niet garanderen dat de informatie altijd juist is op het moment waarop zij wordt ontvangen. Daarom kan aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend. VieCuri aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van vermeende onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Als u een gericht en persoonlijk advies wenst, raden wij u aan een afspraak te maken voor het poliklinisch spreekuur van de medisch specialist.

Links naar derden
Op de website staan links naar websites van andere organisaties. Ook wordt vanuit andere websites wel verwezen naar de site van VieCuri. Deze links van en naar derden vallen in het bijzonder buiten de controle van VieCuri Medisch Centrum. VieCuri kan daarom nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de websites van anderen.

Privacy
Alle gegevens die door de bezoeker/ gebruiker van de internetsite www.viecuri.nl aan VieCuri Medisch Centrum worden verstrekt, worden als vertrouwelijk beschouwd en, tenzij expliciet anders kenbaar gemaakt, niet door VieCuri Medisch Centrum bekend worden gemaakt aan derden.

Copyright
De gegevens, opgenomen op de website www.viecuri.nl zoals teksten, foto's, illustraties en ander grafisch materiaal zijn eigendom of in licentie bij VieCuri Medisch Centrum en worden daarmee ook auteursrechterlijk beschermd.
Wilt u gegevens van de website www.viecuri.nl overnemen? Neemt u hierover dan contact op de webmaster van de afdeling Marketing & Corporate Communicatie via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.